Syntetisk tagbeklædning

Kort beskrivelse:


Produktdetaljer

Produkt Tags

14
I årtier synes brugen af ​​filt som en vandtæt liner at være det eneste valg. Alting har selvfølgelig to sider, og filt har sine egne mangler, som er svære at råde bod på. Med udviklingen af ​​teknologien opstod syntetiske liners og blev en kvalificeret erstatning for traditionelle filt liners. Sammenlignet med traditionelle filtmaterialer har det betydelige fordele.

Jibaos produkter er anerkendt som fremragende liners. Deres funktion er den samme som traditionelle filtpuder, men de er bedre, kan mere effektivt isolere fugt og har en længere levetid. At installere dem under helvedesild på taget er den anden forsvarslinje for huset. Hvis vinden kommer, kan helvedesilden blive ødelagt, og de kan bruges som en vandtæt barriere for at beskytte taget. Syntetisk liner har høj trækstyrke og kan effektivt forhindre rivning.
Anti-ultraviolette stråler, længere levetid

Med puder lavet af traditionel filt eller organiske materialer kan puden revne med tiden. Ifølge statistikken fra National Association of Certified Home Inspectors, når disse traditionelle materialer udsættes for høje temperaturer og ultraviolette stråler, begynder de organiske forbindelser at nedbrydes, og puden bliver mere skrøbelig.

Dette produkt er lavet af uorganiske tekniske materialer, og dets produktegenskaber er ikke lette at ændre under nogen omstændigheder, så den syntetiske liner har en længere levetid. Denne slags syntetiske tagbeklædning af høj kvalitet vil ikke bøje, vride eller revne over tid som organisk filt, og overfladens UV-belægning tillader kontinuerlig udsættelse for solen i 60 dage, når taget er installeret. På grund af dens høje varmebestandighed er der ingen bekymring, selvom den er installeret på et skifer- eller metaltag.
Giv en sikrere overflade til installation på stejle skråninger

Uanset hældningen er det farligt at gå på taget, men for skrå tage med store hældningsvinkler giver syntetisk polstring en skridsikker overflade, hvilket gør det lettere at gå på skrå tage. Derudover er dens vægt meget lettere end hynder lavet af traditionelle materialer, hvilket reducerer trykket på taget og er let at transportere.

Rivemodstand hjælper med at forhindre spild.

Traditionelle foringer har lavere rivemodstand, hvilket gør dem mere modtagelige for utilsigtet beskadigelse under installationen end syntetiske materialer, hvilket øger konstruktionsbesvær og omkostninger og forårsager også yderligere spild. Du skal være særlig opmærksom, selv når du går på taget. Dette produkt har ikke denne bekymring.


  • Tidligere:
  • Næste: